Castro houdt Ajax op 'slechts' 1-0

08-04-2018

Heracles heeft zondagmiddag in een eenzijdig duel in de Johan Cruijff Arena met 1-0 verloren van Ajax. De Amsterdammers hadden vanaf de eerste minuut een overwicht maar wisten dat slechts in een enkel doelpunt tot uitdrukking te brengen, een kwartier na rust. Klaas Jan Huntelaar had het vizier niet op scherp, het aluminium stond in de weg en als er wel een bal tussen de palen werd gericht, was er doelman Bram Castro die Heracles op de been hield. 

Heracles, dat speelde met Navratil - waarom geen Darri vroegen we ons af - op de plek van de net vader geworden Peterson en Wuytens in plaats van Pröpper stelde er anderhalve counter tegenover. Het meest opvallende aan Almelose zijde was een spandoek waarmee het handvol meegereisde supporters hun vrienden in Münster een hart onder de riem stak naar aanleiding van de aanslag zaterdagmiddag. 

Het enige wapenfeit waarop Heracles zich deze mooie zondag mocht beroepen was dat het de eerste tegenstander van Ajax was in de Johan Cruijff Arena, zoals de Arena sinds deze week heet. Verder was het een wedstrijd om snel te vergeten. 

Reageer op dit bericht

Reageer