​Nieuwe spits: Cyriel Dessers (24)

08-07-2019


Heracles heeft een nieuwe spits binnengehaald: Cyriel Dessers (24). De Belgische aanvaller komt van FC Utrecht en hij heeft in Almelo een contract voor drie jaar getekend.

Heracles kon hem net niet op de Open Dag presenteren omdat het papierwerk nog niet rond was. Maar dat is maandag dus rondgekomen.

Dessers speelde twee seizoenen bij Utrecht, daarvoor kwam hij uit voor NAC Breda. In Utrecht was hij vooral in zijn eerste seizoen trefzeker, het afgelopen seizoen lag hij er sinds de winterstop lang uit vanwege een blessure. Hij scoorde 22 keer in 56 duels in totaal.

Dessers wordt de opvolger van Adriàn Dalmau. Die is nog niet weg, maar dat hij vertrekt is zeker. Hij is maandag ook niet meegegaan naar het trainingskamp in Billerbeck.

Reacties

Dessers is en blijft een groot talent. Door omstandigheden is het bij Utrecht vorig seizoen niet goed uit de verf gekomen. Desondanks geloof ik dat deze aankoop het komende seizoen z'n goaltjes zal meepikken , mede gezien de andere versterkingen. Onze TD kent hem goed en geeft aan dat hij in het systeem van Heracles past.

Door Alex op 08-07-2019 om 16:22

Reageer op dit bericht

Reageer