Het zit erop

Heracles ook in Utrecht kopje onder: 3-0

21-05-2019

Het zit erop. Heracles ging dinsdagavond in de return tegen Utrecht ook kopje onder. Het werd 3-0 voor de ploeg van Advocaat.

Niet dat Utrecht nou veel beter was. In de eerste helft was het zelfs Heracles dat licht domineerde vanuit een 3-5-2 opstelling, met Dos Santos achter Dalmau en Kuwas. De ploeg was meer aan de bal, drong Utrecht terug en was twee keer dicht bij een treffer. Zo waar gloorde er enige hoop al was het bepaald geen hoogstaande wedstrijd. Aan beide kanten was het slordigheid troef en werd er veel balverlies geleden

Na dik tien minuten in de tweede helft viel het doek. Net als zaterdagavond was het weer een knullige penalty die Utrecht aan een voorsprong hielp. Knoester kwam wat wild inlopen op Dessers die gewillig gestrekt ging. De hoop op een goed resultaat vervloog. Blaswich verrichtte nog wat knappe reddingen maar in de slotfase, met Vd Water en Konings er nog in voor Breukers en Merkel, liep Utrecht ook nog uit naar 3-0.Reacties

Kort terug kijken op het siezoen. Ik vind dat jullie het prima hebben gedaan. Met deze begroting, een nieuw elftal, blessure van Robin hadden we dit niet kunnen bedenken.
Natuurlijk is er commentaar (ik ook ;-) ) maar dit is toch prachtig. Een siezoen met grote tegenstellingen, nederlagen en overwinningen. Hoe goed smaakt een overwinng na een zware nederlaag. Chapeau Heracles goed gedaan. Bedankt voor dit mooie sezoen.
De seizoenkaart voor volgend jaar is al weer binnen!

Door Ome Jan op 22-05-2019 om 12:39

En nu aub investeren in een geroutineerde centrumverdediger. (geen gelul van we hebben Rossman, vd Buijs, Harreveld en Propper). Er moet iemand bijkomen die er voor zorgt dat we komend seizoen geen 16 strafschoppen meer tegen krijgen en ook nog eens een stuk of 25 goals uit standaardsituaties.

Door De roepieroepievogel op 22-05-2019 om 06:41

Reageer op dit bericht

Reageer