Hart voor Heracles staat niet achter sfeerboycot

"Daarmee dupeer je je team, dat kan nooit de bedoeling zijn"

02-08-2019

Het bestuur van Hart voor Heracles laat weten dat ze niet achter de boycot van sfeeracties staat die enkele fanatieke supporters hebben aangekondigd om nogmaals hun onvrede over de nieuwe stadionnaam te uiten.

"Ook wij vinden Erve Asito geen gelukkige naam voor het stadion, maar met zo'n acties dupeer je het team, de spelers, en dat kan nooit de bedoeling zijn", aldus voorzitter Jack Telgenkamp van HvH. "We moeten ook beseffen dat Asito een geweldige sponsor is voor onze club en er veel geld in steekt, dat moet ook gewaardeerd worden."

Reacties

Goed werk, van het bestuur. Afstand nemen van dit soort, kinderlijke acties.

Door René op 03-08-2019 om 21:18

100% eens Humphrey. De wedstrijd morgen is vele malen belangrijker dan onze stadionnaam. Hopen op 3 punten en de massale steun van het gehele publiek,dus ook van jou Petertje.

Door patrick op 03-08-2019 om 18:14

Peter volgens mij kan je beter thuis blijven als je deze boycot steunt en morgen ons clubje niet naar de overwinning schreeuwt. Er is al zoveel gezegd en geschreven over dit onderwerp, hou er eens mee op. De 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen, een hele nieuwe voorhoede, deze mannen verdienen de steun en onze support en dan lees ik boycotten. Ik zou zeggen,geef je kaart aan de buurman of goede vriend of vriendin en dan zal hij of zij een mooie middag hebben. Wat een gezeur, het gaat om de naam van het stadion...lekker belangrijk, bah!

Door Humphrey op 03-08-2019 om 15:29

Steun de boycot 100%!
Zeker eerste wedstrijd een signaal afgeven. Klaar met dit bestuur.

Door Peter op 03-08-2019 om 07:22

Mee eens. Laten we het er op houden dat de steun van hvh bij het wegblijven van de spelers presentatie tijdens de open dag een eenmalige misser was. Volkomen belachelijk die sfeer boycot.

Door André op 02-08-2019 om 20:43

Reageer op dit bericht

Reageer