De vereniging

Supportersvereniging Hart voor Heracles, opgericht in 1979, behartigt de belangen van de supporters. Ze doet dit op verschillende manieren. Hart voor Heracles pleegt regelmatig overleg met de bvo Heracles over zaken die (ook) supporters aangaan, exploiteert een supporterscafé, organiseert activiteiten en evenementen, geeft een magazine (Frens) uit en onderhoudt een website en een facebookpagina.

Met de promotie in 2005 naar de eredivisie is ook het ledental flink gegroeid. Schommelde dit jarenlang rond de 800, inmiddels bedraagt het ledental ruim 1600.

De motor van Hart voor Heracles zijn de vrijwilligers. Zo’n 50 enthousiastelingen maken zich in hun vrije tijd verdienstelijk voor de vereniging. De verschillende taken en activiteiten van Hart voor Heracles zijn ondergebracht in commissies. Elke commissie is vertegenwoordigd in het bestuur.

Bestuur Hart voor Heracles

Het bestuur komt elke eerste dinsdag van de maand bij elkaar.

Jack Telgenkamp, e-mail: voorzitter@hartvoorheracles.nl

Secretaris | vicevoorzitter
Brian Wissink, e-mail: secretaris@hartvoorheracles.nl

Jeroen van den Hoek, e-mail: penningmeester@hartvoorheracles.nl

Vertegenwoordiger horecacommissie
Frans Bannink, e-mail: horeca@hartvoorheracles.nl

Vertegenwoordiger activiteitencommissie
Daniëlle Geerdink-Talen, e-mail: activiteiten@hartvoorheracles.nl

PR & Communicatie
Albert Vondeling, e-mail: communicatie@hartvoorheracles.nl

commercieel team e-mail: commercie@hartvoorheracles.nl

In juni en september worden jaarlijks de algemene ledenvergaderingen gehouden. Daarop wordt de samenstelling van het bestuur vastgesteld. Bestuursleden worden voor vier jaar gekozen en blijven maximaal twee aaneengesloten periodes in functie.

Horecacommissie

Beheert supporterskavee 't Hart. Openingstijden: rondom wedstrijden, op maandagavond vanaf 19.00 uur, zaterdagmiddag vanaf 15.30 uur. Ook rondom uitwedstrijden is 't Hart geopend. Je kunt de wedstrijden op een groot scherm zien.

Mail: horeca@hartvoorheracles.nl
Telefoonnummer 't Hart: (0546) 458 972

Redactiecommissie

Maakt het magazine van Hart voor Heracles, Frens, dat vier maal per jaar verschijnt.
Mail: frens@hartvoorheracles.nl

Internetteam

Verzorgt de website hartvoorheracles.nl.
Mail: siteteam@hartvoorheracles.nl.

Activiteitencommissie

Organiseert activiteiten zoals de jaarlijkse Tactische Avond met de technische staf.
Mail: ac@hartvoorheracles.nl

Commercieeel team

Verantwoordelijk voor acquisitie, relatiebeheer en activiteiten voor zakelijke relaties.
Mail: commercie@hartvoorheracles.nl

Informatie voor adverteerders

Ons magazine Frens biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor adverteerders. Frens komt vier keer per jaar uit en valt bij zo’n 1.500 huishoudens op de mat. Onze website wordt maandelijks zo’n 12.000 keer bezocht.

Via Frens en de site bereikt u een interessante doelgroep! Voor specificaties voor advertenties kunt u contact opnemen met ons commercieel team, mail: commercie@hartvoorheracles.nl

Advertentie + banner

Bij plaatsing van een advertentie in Frens wordt gratis een banner op onze site geplaatst, met een link naar uw eigen website.

Ook wordt uw logo getoond op de screens in het supporterscafé.

Op de site kunt u tevens actuele aanbiedingen en promotionele acties onder de aandacht brengen.

Aantrekkelijke tarieven

Adverteren in Frens kan tegen aantrekkelijke tarieven. Een full color advertentie op een kwart pagina (A4), vier keer per jaar, in combinatie met een banner op de site, kost slechts 325 euro.

Alleen een banner plaatsen op de site kan ook: 100 euro voor een jaarcontract, 150 euro voor een tweejarig contract.

Wat mag u nog meer verwachten

Hart voor Heracles heeft u nog meer te bieden. Zo stellen we bij elke thuiswedstrijd twee businesskaarten per adverteerder/relatie beschikbaar. Na afloop bieden we u in ons café graag iets te drinken aan. Ook houden we jaarlijks een leuke avond voor adverteerders, sponsoren en andere relaties, met een aansprekende gast uit de voetbal- of ondernemerswereld. En natuurlijk bent u ook van harte welkom bij andere activiteiten die we organiseren, zoals de jaarlijkse tactische avond met de technische staf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven, neem dan contact op met ons commerciële team. Dit bestaat uit José Telgenkamp, Anita Wissink en Annemarie Hudepol.

Stuur een mailtje naar commercie@hartvoorheracles.nl, dan neemt een van hen contact met u op.