Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Ook SVZW is geen partij voor Heracles

Ook SVZW is geen partij voor Heracles

Heracles won vanmiddag met 1-7 van SVZW in Wierden. De eersteklasser kwam op eigen veld wel verrassend op 1-0 toen Maarten Jansen na een kwartiertje scoorde. Maar nog vóór de rust trok Heracles de wedstrijd naar zich toe door twee keer te scoren. Reuven Niemeijer en Jaroslav Navratil waren daarvoor verantwoordelijk.

In de tweede helft kwam er een volledig ander team in het veld, incl. de te verwachten aanvalslinie Kuwas, Armenteros en Peterson. Binnen 7 minuten bracht Samuel Armenteros met een glaszuivere harttrick de stand op 1-5. Tarik Kada was wederom, net als vorige week tijdens het Almeloos Feestje, met twee goals verantwoordelijk voor de 1-7 einduitslag.

Volgende week staat er voor de selectie de trainingskamp in Billerbeck op het programma, met als afsluiting op vrijdag 21 juli de oefenwedstrijd tegen Victoria Köln (4e niveau in Duitsland). Aanvang 16:00 uur.

(foto's Harry Broeze)

 

Reacties:


geplaatst op: 11-08-2014 11:36:29
Naam: bert
Reactie:
Hee Rossie, je kunt nu wel lachen dat je met AZ van ons shebt gewonnen, maar op 1 september voetbal je gewoon weer bij ons op rechtsbuiten. Kan ik weer lekker op 10.

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.