Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Frens 17 niet ontvangen doordat u verhuisd bent?

Frens 17 niet ontvangen doordat u verhuisd bent?

Naar aanleiding van de verschijning van Frens 17 komen er nogal wat berichten binnen bij onze ledenadministratie van mensen die hem niet ontvangen hebben doordat ze vershuisd zijn en hun nieuwe adres nog niet hadden doorgegeven. Tja, vervelend. Het is voor ons ondoenlijk om deze Frens alsnog naar uw nieuwe adres te sturen, helaas. U kunt de Frens wel afhalen in het supportershome: op woensdagmiddag, als het home geopend is, en rondom de wedstrijd op zondagmiddag 1 april, bij de stand van de merchandising, vooraan bij de ingang van het home. 

Tevens doen we hierbij een beroep op iedereen die binnenkort gaat verhuzen om uw adreswijziging tijdig door te geven. Dat voorkomt dat u de Frens mist en ook dat andere post van Hart voor Heracles (zoals ledenpasjes) niet op uw juiste, nieuwe adres terecht komen. 

In Frens 17 onder meer artikelen over Vincent Vermeijk, Sebastian Jakubiak, directeur Rob Toussaint & voorzitter Hans Bredewoud, drie generaties Heraclesfans in de familie Morsink, Mo Osman, Gor Agbaljan en nog veel meer. 

 

 

 

Reacties:


geplaatst op: 11-08-2014 11:36:29
Naam: bert
Reactie:
Hee Rossie, je kunt nu wel lachen dat je met AZ van ons shebt gewonnen, maar op 1 september voetbal je gewoon weer bij ons op rechtsbuiten. Kan ik weer lekker op 10.

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.