Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Twee nieuwe aanwinsten?

Twee nieuwe aanwinsten?

Donderdag 21 juni

Yoel van Nieff van FC Groningen zou bij Heracles een contract hebben getekend. De 25 jarige verdedigende middenvelder heeft een aflopend contract.

Een andere naam die rondzingt is een jeugdspeler van PSV: Joey Konings. De spits (20 jr) ziet onvoldoende perspectief bij PSV en wil in ieder geval vertrekken.

We zijn benieuwd of deze geruchten kloppen.

 

Zondag 17 juni: 'Belgische centrale verdediger Mmaee naar Heracles'  

De Belgische centrale verdediger Samy Mmaee komt naar Heracles. Dat meldt althans de zender 1Limburg. Mmae speelde het afgelopen seizoen bij MVV, aan welke club hij door zijn eigenlijke club Standard Luik was verhuurd. Hij kwam voor de Maastrichtenaren tot 27 wedstrijden in de competitie. Hij baarde opzien met een spectaculair doelpunt met de hak in het bekerduel tegen AZ. Hij scoorde in die wedstrijd zelfs twee keer, maar het was niet genoeg om AZ de voet dwars te zetten. 

De 21-jarige Belg met Marokkaanse en Kameroenese roots zou een contract voor één jaar gaan tekenen met een optie tot nog een jaar. Van Heracleszijde zijn er nog geen mededelingen gedaan. 

 

Dinsdag 12 juni, 16.30u

Tja zo gaat het in transfertijd. De berichten volgen elkaar snel op.
VI weet te melden dat Sam Lammers waarschijnlijk naar Heerenveen gaat. Hij wordt dan betrokken bij de deal om Denzel Dumfries de omgekeerde richting te laten bewandelen. Gesprekken over hem zaten lange tijd muurvast, maar door Sam Lammers er nu bij te betrekken ligt een akkoord in het verschiet.
Hou zou Sam hier zelf tegenover staan of hebben de spelers tegenwoordig niets meer in brengen of (nog erger) wordt dit door de zaakwaarnemers allemaal besloten?

Dinsdag 12 juni, 13.00u

Het vraagteken achter Sam Lammers kan voorlopig blijven staan. Hij is niet de speler die vandaag gekeurd wordt. Hij schijnt nu op vakantie in Curacao te zijn. Deze soap wordt ongetwijfeld vervolgd.

Dinsdag 12 juni, 10.00u

Vandaag wordt er een nieuwe speler bij Heracles medisch gekeurd. Zou het Sam Lammers zijn, de PSV belofte die eerder ook al in het stadion is gesignaleerd? Er zouden diverse clubs geïnteresseerd zijn in de jonge spits. PSV wil hem alleen op huurbasis een jaartje laten gaan. 

Donderdag 31 mei 

Vandaag heeft Heracles Silvester van der Water gecontracteerd. De 21-jariige vleugelspeler komt van Almere City. Hij tekent een contract voor drie jaar met een optie tot een vierde seizoen. 

In Almere had de geboren Blaricummer een contract dat nog tot medio 2019 doorliep. Heracles heeft dus geld moeten neertellen voor hem. Hoeveel, is niet bekend, daar doet de club zoals gewoonlijk geen uitspraken over. 

De nieuwe aanwinst scoorde het afgelopen seizoen twaalf goals voor Almere in 25 duels. Hij had dus een flink aandeel in het bereiken van de play-offs, waarin Almere het uiteindelijk af moest leggen tegen De Graafschap. 

Hij speelde bij Almere vaak vanaf rechts, terwijl hij van origine een linkerspits is. In 2014 kwam hij van de Bussumse amateurclub SDO naar ALmere. Zijn debuut maakte hij in februari 2016. In het seizoen 2016/2017 maakte hij vier goals in 28 duels. Afgelopen seizoen begon hij nog in de jeugd van Almere City in de Derde Divisie, maar al snel haalde trainer Jack de Gier hem naar het eerste, waarin hij tot een van de uitblinkers uitgroeide. 

Dinsdag 29 mei.

TCTubantia weet te melden dat Roland Baas in gesprek is met Go Ahead Eagles. Baas, die tot veler verbazing zijn contract bij Heracles niet verlengd zag worden, zou dan trainer John Stegeman achterna gaan. In de Frens die deze week uitkomt, een kort interview met Roland Baas. 

Eerder vorige week werd al bekend dat een andere oud-Heraclied naar Deventer afreist: Gino Bosz, die na Heracles naar Cambuur vertrok en toen weer bij de beloften van Vitesse aansloot, tekende een contract bij de Eagles voor een jaar met een optie tot nog een jaar.   

 

Reacties:


geplaatst op: 18-06-2018 21:38:22
Naam: René
Reactie:
Ik hoop dat het zijn broer, Ryan is. Tim van de Bergh heeft verlengd.


geplaatst op: 17-06-2018 08:53:37
Naam: petmetsjaal
Reactie:
Voetbalprimeur België meld dat Heracles overeenstemming zou hebben bereikt met Samy Mmaee. De Belg van Marokaanse/Kamoerese afkomst zou zich op 25 juni in Almelo melden. Het zou gaan om een contract voor twee seizoenen met een optie van nog één seizoen. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis bij MVV. Samy Mmaee is een centrale rechtsbenige voetballer.
Zijn contract loopt bij Standaard Luik af en is dus transfervrij.


geplaatst op: 12-06-2018 19:13:53
Naam: Hafc
Reactie:
Dus omdat Lammers niet komt wordt er vandaag ook geen speler medisch gekeurd of gaat het dus om een andere speler?


geplaatst op: 12-06-2018 18:09:30
Naam: Humphrey
Reactie:
Als ik het goed begrepen heb was hij alleen maar te huur. We moeten als Heracles dat gewoon niet meer willen. Huren is goed voor de verhuurder en de speler. Natuurlijk heb je als Heracles ook profijt als hij het goed doet, maar we hebben een eigen spits. Moet hij dan voor een huurling op de bank blijven zitten! Kapitaal weggooien is dat. Laten we nu zorgen dat onze eigen spits beter wordt en niet een spits van een ander. Als er toch een spits bij moet, zorg dan dat je er zelf een kan vinden. Zelf onder contract, beter maken en dan eventueel met winst verkopen. Dat is toch onze huisstijl? Loopt er 'in de Pruus' geen goudhaantje rond?


geplaatst op: 31-05-2018 20:40:23
Naam: Humphrey
Reactie:
Mooie transfer, hij viel mij wel positief op tijdens de play-offs. Laten we hopen dat we weer een pareltje hebben binnengehaald. Goed bezig Mark Jan👍


geplaatst op: 31-05-2018 19:04:43
Naam: Stephan
Reactie:
Lijkt mij een prima versterking en past in onze 4-3-3 en opleiden van talenten filosofie. Er was voor deze talentvolle vleugelspits veel concurrentie. Onze technisch manager MJ krijgt de functie steeds beter in de vingers!!

Reageren:

Nieuws bericht:
Twee nieuwe aanwinsten?

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.