Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Nieuwe keeper bekend:Janis Blaswich

Nieuwe keeper bekend:Janis Blaswich

Heracles heeft zijn eerste aanwinst voor komend seizoen binnen: Janis Blaswich (27) wordt de nieuwe keeper. Blaswich komt van Borussia Mönchengladbach. 

Bij die club, waar hij al sinds 206 onder contract staat, kan hij echter niet rekenen op een basisplaats. De afgelopen twee jaren werd hij verhuurd aan Hansa Rostock en Dynamo Dresden, waar hij het uitstekend deed. 

Bij Heracles tekent hij een voor twee jaar met een optie voor nog een jaar. Hij moet natuurlijk wel de concurrentie aangaan met Michael Brouwer en Harm Zeinstra, maar de verwaching is de de 1.93 lange Duitser de opvolger wordt van Bram Castro. 

 

Reacties:


geplaatst op: 18-05-2018 12:01:15
Naam: Redactie
Reactie:
De deal is inmiddels een feit. Woensdag 16 mei zijn de handtekeningen gezet.


geplaatst op: 11-05-2018 18:36:18
Naam: kinkindekabel
Reactie:
is nog niet rond clubs hebben nog geen deal..


geplaatst op: 08-05-2018 20:52:52
Naam: Humphrey
Reactie:
Deze mededeling is veel te voorbarig. Mevrouwtje Fardau Wagenaar roept dat in de krant, terwijl de clubs er nog niet eens uit zijn. De man heeft een doorlopend contract, die moet worden afgekocht. De vraag is wat BMG wil hebben en wat Heracles wil/kan betalen. Voor mij is het allerminst zeker dat hij komt.

Is volgens mij geen verkeerde doelman. Zou het bij Hansa Rostock uitstekend gedaan hebben. In voetbal jargon zeggen ze 'er zit een goede kop op"

Reageren:

Nieuws bericht:
Nieuwe keeper bekend:Janis Blaswich

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.