Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Heracles schiet weer uit zijn slof in slotfase

Heracles schiet weer uit zijn slof in slotfase

Heracles heeft zondagmiddag de tiende plek in de eindstand gepakt dankzij een 5-2 overwinning op Sparta. Net als een paar weken terug tegen Excelsior maakten de zwartwitten in de slotfase het verschil. 

Het was een vrij open wedstrijd. De Rotterdammers wisten al een weeklang dat ze veroordeeld zijn tot nacompetitie om zich te handhaven in de Eredivisie. Voor Heracles was het hopen dat Excelsior niet van Ajax zou winnen, dan konden ze die club bij winst passeren. Hetgeen geschiedde. 

Sparta nam tweemaal een voorsprong, maar beide keren kwam Heracles  weer langszij. Tien minuten voor het einde zette Tim Breukers de ploeg op een 2-3 voorsprong, het was zijn allereerste doelpunt ooit in de Eredivisie. Het gaf zijn toch al goeie seizoen extra glans. In de extra tijd sloegen Paul Gladon en Vincent Vermeij nog eens toe. Een mooie afsluiting van het seizoen op een mooie zondag, waar overal in Nederland de zon er lustig op los scheen scheen, behalve in Enschede, waar zwarte wolken het decor vormden voor de de aftocht naar de Jupileur League. 

Reacties:


geplaatst op: 08-05-2018 21:04:36
Naam: Humphrey
Reactie:
Ach Jales, je niet druk maken om wat anderen er ook van vinden zou ik zeggen. Voor sommige fans is het glas altijd half leeg.

Dat heeft alles met je verwachtingen aan het begin van het seizoen te maken. Realisme ontbreekt soms. Je verkoopt/er vertrekken 6 basisspelers. 3 van je 4 vaste verdediger zitten daar bij. Is het dan niet zo vreemd dat we veel goals tegen krijgen en Bram Castro niet top heeft gepresteerd aan het begin van het seizoen? Met het vertrek van Bruns en Amrenteros lever je voetbalgogme en veel goals in. Ja dan is een klassering zoals nu te begrijpen en heel logisch. Het had veel erger kunnen uitvallen bij zoveel mutaties na één seizoen. Nu maar hopen dat het groepje bij elkaar blijft, dus incl. Monteiro en Kuwas. Ze willen allemaal een stap hoger (ze bedoelen meer geld verdienen) maar zijn er nog lang niet aan toe.geplaatst op: 08-05-2018 11:42:34
Naam: Stephan
Reactie:
Er is ook maar 1 echte Eredivisie voetbalclub in Twente....


geplaatst op: 07-05-2018 12:24:34
Naam: Jales
Reactie:
Mooi slotakkoord door deze laatste wedstijd van dit seizoen met een 2-5 zege af te sluiten.
Alles bij elkaar toch weer gewoon een aller behoorlijkst seizoen. Dit ondanks de kwalitatieve aderlatingen van voor dit seizoen. Maar zeker ook in weerwil van die onheilsprofeten, die je “traditiegetrouw” met puike prestaties niet verneemt.

Er is maar 1 echte eredivisie voetbalclub uit Almelo, in het hart van Twente.


Reageren:

Nieuws bericht:
Heracles schiet weer uit zijn slof in slotfase

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.