Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Nieuwe trainer: Frank Wormuth

De Duitser Frank Wormuth wordt de nieuwe trainer van Heracles Almelo. 

De in 1960 in Berlijn geboren Wormuth voetbalde ooit onder meer bij SC Freiburg (samen met Jogi Löw) en Herta BSC, destijds clubs in de tweede liga. Als trainer was hij onder meer actief als assistent van Löw bij Fenerbace en als hoofdtrainer bij Pfullendorf (Regionalliga), FV Ravensburg, SSV Reutlingen 05, Union Berlin (bij welke twee laatste clubs hij telkens voortijdig werd ontslagen wegens tegenvallende resutaten), en VfR Aalen.

In 2008 werd hij leider van de voetbaltak van de Hennes Weisweiler Akademie van de Deutsche Fussbal Bund. Vanaf 2010 tot 2016 was hij trainer van Duitsland onder 20, waarna hij zich ging richten op de opleiding van trainers. Kennelijk kon hij het werken op het veld als trainer toch niet missen. Wie weet leveren zijn contacten straks nog jonge talenten op voor Heracles. 

Wormuth tekent in Almelo een contract voor twee jaar met een optie voor een derde jaar. Herzlich Willkommen Herr Wormuth - oder darfen wir Frank sagen? 

Hij begint in elk geval sympathiek: klik

 

 

 

Reacties:


geplaatst op: 16-03-2018 09:43:16
Naam: WATTE
Reactie:
Interessante keuze. Mijn gevoel hierbij is wel goed. Denk dat hij en behoorlijk netwerk heeft als ik de berichten en zijn Cv mag geloven.

Was ook erg te spreken over de sollicitatie procedure. Weet niet of dit gebruikelijk is, maar kwam mij erg vernieuwend over.
Top.

Frank, succes bij de mooiste club!!


geplaatst op: 16-03-2018 01:02:27
Naam: Draaijer
Reactie:
Als hij maar niet te aardig, te lief, te oud, te fatsoenlijk en teveel een onderwijzer is. We zullen het zien.


geplaatst op: 15-03-2018 22:59:28
Naam: Stephan
Reactie:
Heracles laat zien dat ze goed hebben nagedacht waar de club naar toe wil, welk voetbal ze willen spelen en welke trainer daar het best bij past. Geen andere club in de Eredivisie is zo goed voorbereid begonnen met het zoeken van een passende trainer. Weer een stap vooruit voor onze club!


geplaatst op: 15-03-2018 20:03:58
Naam: Humphrey
Reactie:
Een hele verrassende naam. Er is goed over nagedacht, hoor ik Mark-Jan Fledderus zegen bij RTV Oost. We zullen zien, op de video komt hij goed over, dat is het eerste plusje 😂😉

Reageren:

Nieuws bericht:
Nieuwe trainer: Frank Wormuth

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.