Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Mark-Jan Fledderus nieuwe technisch manager

Mark-Jan Fledderus wordt de nieuwe man die het technisch beleid gaat uitstippelen. Hij volgt dus Nico-Jan Hoogma op, hoewel die algemeen directeur was en als zodanig ook het technisch beleid bepaalde. De functie van algemeen directeur wordt bekleed door Rob Toussaint, tot nu toe de financiële en commerciële man bij Heracles.  

Fledderus heeft een half jaar meegelopen met Hoogma, om zich te oriënteren zoals dat heette, dus het is best een gewaagde stap van het bestuur. Hoogma liep na het beëindigen van zijn actieve voetbalcarriére in 2006 eerst een heel jaar mee om daarna als technisch manager verder te gaan en al na een paar jaar technisch directeur en vervolgens algemeen directeur te worden.

Natuurlijk wensen we Mark-Jan alle succes in zijn nieuwe functie. De vraag of het bestuur hem niet te vroeg al in het diepe gooit, zal het komend jaar worden beantwoord. Hoogma zou naar verluidt de komende maanden nog wel de lopende zaken afhandelen bij Heracles, maar de beslissingen zullen genomen worden door Fledderus en Tousseaint, met het bestuur op de achtergrond als controleur en uiteindelijk verantwoordelijke. Kennelijk waren er trouwens ook geen andere kandidaten, of heeft men daar niet naar gekeken, want de beslissing is heel snel genomen. Daar kun je echter ook een blijk van roestvast vertrouwen in zien ten aanzien van Fledderus' kwaliteiten.  

Reacties:

Er is nog geen Reactie geplaatst

Reageren:

Nieuws bericht:
Mark-Jan Fledderus nieuwe technisch manager

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.