Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Veurproat achtste finale KNVB beker

Veurproat achtste finale KNVB beker

Met steun van ca. 500 fans speelt Heracles morgenavond om 20.45 uur in de achtste finale van het KNVB Bekertoernooi uit tegen Feyenoord. De verwachting is dat Heracles met dezelfde elf gaat beginnen zoals tegen Sparta en FC Utrecht. Met o.a. Vincent Vermeij en Kristoffer Peterson in de aanval en Roland Baas en Wout Droste in de verdediging. Robin Pröpper is hersteld en behoort wel weer bij de wedstrijdselectie. Het is niet onwaarschijnlijk dat hij morgen zijn speelminuten gaat pakken, mede met het oog op de laatste wedstrijd van dit jaar van zondag a.s. tegen VVV Venlo. Gezien de vele blessures zullen er geen speler rust krijgen in verband met de wedstrijd van zondag. John Stegeman heeft zelf de wedstrijd van Feyenoord tegen Heerenveen bekeken. Hij doet er niet moeilijk over en zegt: “we spelen tegen een topclub en in De Kuip is het gewoon lastig" en vervolgens “aan de andere kant, in elke bekerronde zitten wel verrassingen en mogelijk kunnen wij daarvoor zorgen, je weet maar nooit”

Bij onze tegenstander Feyenoord is het onzeker of spits Nicolai Jörgensen in de basis zal beginnen. De Deense spits ontbrak afgelopen zondag in het gewonnen uitduel tegen Sparta (0-7) door familie-omstandigheden. Inmiddels heeft hij de training hervat, maar het is de vraag of hij klaar is om te starten. "Hij heeft een paar moeilijke dagen gehad", aldus trainer Van Bronckhorst, "Morgen beslis ik of Nicolai gaat spelen" en "Hij is beschikbaar, ik moet er nog over nadenken" Als Van Bronckhorst niet kiest voor Jörgensen dan komt Dylan Vente waarschijnlijk weer in beeld. De achttienjarige aanvaller begon zondag voor het eerst in de basis en betaalde het vertrouwen terug met een doelpunt. 

Voor de gokkers onder ons: als je bij Unibet €10 op winst voor Heracles zet, kun aan het eind van de avond € 130 tegemoet zien, bij een gelijkspel na 90 minuten wordt er 6,5 keer de inzet uitbetaald. Wie durft!

Reacties:

Er is nog geen Reactie geplaatst

Reageren:

Nieuws bericht:
Veurproat achtste finale KNVB beker

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.