Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Zuinige overwinning op NAC

Zuinige overwinning op NAC

Heracles heeft zich met een zuinige overwinning op NAC in het linkerrijtje genesteld. De overwinning was terecht, Heracles was over de hele wedstrijd genomen de betere ploeg, maar had het overwicht veel meer in de score moeten uitdrukken. Daardoor werd het in de slotfase nog onnodig spannend. 

In de eerste helft was Heracles heer en meester. NAC kwam er nauwelijks uit. Volgens hun trainer Stijn Vreven hadden zijn spelers de zeperd tegen Ajax (0-8) nog in het hoofd zitten. Al in de eerste vijf minuten waren er meerdere mogelijkheden voor Heracles om de score te openen. Toch was het NAC dat als eerste het net wist te vinden, in de dertiende minuut uit zo'n beetje hun eerste serieuze aanval. Een minuut later trok Reuven Niemeijer na klungelig verdedigingswerk van de gasten de stand al weer gelijk met een poeier van vlak buiten de zestien. Niet veel later stond het ook al 2-1 dankzij een volley van Paul Gladon uit een corner. Wie na die twee fraaie goals verwachtte dat Heracles door zou drukken, kwam echter bedrogen uit. De eerste helft kabbelde vervolgens in een laag tempo voort tot aan de rust.

In de tweede helft gooide NAC zijn schroom van zich af en kwam het er voetballend meer uit. Er kwam wat meer leven in de wedstrijd. Heracles bleef wel de bovenliggende partij en de 3-1 dichterbij leek dan ook dichterbij dan de 2-2. Het kwam er echter niet van. Echt uitgespeelde kansen wist Heracles trouwens nauwelijks te creëren. NAC drong in de slotfase nog flink aan, wat enkele chaotische taferelen voor het doel van Castro opleverde. Zo werd het toch nog even billen knijpen.

Opvallend was dat Stegeman lange tijd van plan leek om Vermeij in te brengen voor Gladon, die behalve zijn goal (weer) weinig klaarspeelde. Toch kwam het er niet van, terwijl die wissel eigenlijk erg logisch leek. Gladon hielp in de slotfase nog een kansrijke situatie om zeep toen hij de bal oever een paar meter veel te slap inspeelde op Monteiro, die anders alleen op de keeper af had kunnen gaan. 

Een fotoverslag is te zien bij FOTOVERSLAGEN.

Reacties:


geplaatst op: 30-11-2017 16:19:17
Naam: Jales
Reactie:
@Jacco,
Heracles betaalt een huursom voor Paul Gladon aan Wolverhampton Wanderers. De Wolves betalen het salaris aan Gladon, dus daar heeft Heracles geen invloed op.
Misschien voldoet ie niet aan jouw verwachting, maar volgens de TS van Heracles is hij op dit moment de 1e spits. De TS die al weer voor het 4e jaar op rij succesvol is. Dit ondanks de kwalitatieve aderlating van 5 basisspelers die dit seizoen in vergelijking met het vorige, bij andere clubs spelen.
Misschien moet jij eens scherper worden?geplaatst op: 30-11-2017 09:28:54
Naam: jacco
Reactie:
Waarom mag er geen kritiek geuit worden op een speler die niet brengt wat hij zou moeten brengen?
Als hij 60% brengt van wat hij kan, laat hij dan vrijwillig zijn salaris aanpassen met 40% minder?

Nee heren, met alle respect voor Gladon, hij speelt als een vaatdoek en het woord buitenspel lijkt door hem zijn uitgevonden.

Tijd om hem op scherp te zetten door hem een tijdje te wisselen.
geplaatst op: 27-11-2017 15:46:35
Naam: Heravjenne
Reactie:
Juiste opmerking Jales.!het hoeft niet altijd mooi te zijn!!


geplaatst op: 26-11-2017 11:37:30
Naam: Wim
Reactie:
Eenzijdige analyse over Gladon. Jammer.


geplaatst op: 26-11-2017 11:31:52
Naam: Jales
Reactie:
@redactie
Een zuinige overwinning levert gewoon vette 3 punten op.
Gladon doet meestal zijn stinkende best en scoorde gisteren bovendien een goed doelpunt. Net als Niemeijer. Dat Gladon niet van hetzelfde niveau is als Wout Weghorst en ook geen Armenteros heet, dat is bekend. Iets meer respect voor deze speler, zeker op een supporterssite, lijkt me op zijn plaats.


Reageren:

Nieuws bericht:
Zuinige overwinning op NAC

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.