Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Eerste goal Armenteros in Serie A

Eerste goal Armenteros in Serie A

Samuel Armenteros heeft zijn eerste goal gemaakt voor zijn club Benevento. Zondagmiddag in de dertiende ronde van de Serie A begon de ex-Heraclied voor de derde keer in de basis van de rode-lantaarndrager.. Tegenstander was Sassuolo, dat een paar plekken hoger staat. 

In de 65e minuut maakte Armeneros de gelijkmaker, 1-1. Zijn ploeg leek op weg het eerste punt te behalen maar in de vierde minuut van de extra tijd maakte Sassuolo 1-2. Benevento heeft nu dertien wedstrijden achtereen verloren en staat met nul punten hopeloos op de twintigste, onderste plek. Daarboven staan Hellas Verona met zes en Genua met negen punten. 

Reacties:


geplaatst op: 21-11-2017 23:18:52
Naam: klaas
Reactie:
Ik heb geen medelijden met spelers die alleen voor het grote geld gaan. Zij kiezen geld voor sportieve prestatie.
prima maar dan ook geen medelijden tonen als ze uit beeld raken.


geplaatst op: 19-11-2017 19:39:11
Naam: Humphrey
Reactie:
Inderdaad wat jammer dat hij niet meer bij ons speelt. Vooral als ik dat gestuntel van onze huidige spitsen zie, dan is het doodzonde dat hij voor het geld heeft gekozen. In de eredivisie knalt hij er zeker 20 in en dan had hij meer kans om in de Zweedse selectie te komen dan nu. Bij deze laagvlieger helemaal weinig eer te behalen. Die vliegen er uit, dat is bijna wel zeker.


geplaatst op: 19-11-2017 18:33:43
Naam: pollepel
Reactie:
mooie ahum financiele verbetering en geen sportieve verbetering sammy raakt nu echt uit beeld voor het zweeds elftal zo zonde en hij ontkende maar steeds dat het om het geld ging nou mooi wel hij is nu puur vor die centen gegaan ipv zekerheid die hij bij ons gehad zou hebben!

Reageren:

Nieuws bericht:
Eerste goal Armenteros in Serie A

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.