Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Enorme terugval na goed begin

Enorme terugval na goed begin

Heracles ging met liefst 4-1 de boot in op bezoek bij Ado Den Haag. Die uitslag was misschien iets geflatteerd, de overwinning voor de gastheren was volkomen terecht.  

Want na een goed begin, waarin Heracles in de tiende minuut via een goal uit een prachtige aanval via Brandley Kuwas, Stefan Peterson en eindstation Reuven Niemeijer op voorsprong was gekomen, zakte de ploeg ver terug. Het was wachten op de gelijkmaker en die kwam na een half uur.

Wie verwachtte dat Heracles zich na rust zou herpakken, kwam bedrogen uit. De ploeg liep vooral terug, had wel veel balbezit maar deed daar erg weinig mee en het waren de gastheren die het initiatief hadden, al deden ze daar aanvankelijk ook nog weinig mee. Nadat Jamiro Monteiro had verzuimd de enige echte kans van Heracles in de tweede helft, te benutten (bal in het zijneet), sloeg El Khayati een kwartier voor tijd voor de Hagenezen toe met een, het moet gezegd, geniaal geplaatst schot, 2-1. 

Hoewel John Stegeman nog Navratil en Vermeij inbracht, kwam Heracles niet tot opmerkelijke aanvalsacties. Integendeel, de tweede Haagse goal bleek het startschot voor een Haags kwartiertje, waarin de gastheren de marge uitbreidden tot drie doelpunten. Den Haag passert hierdoor Heracles ook op de ranglijst. Een teleurstellende middag, niet alleen vanwege de uitslag, maar ook vanwege het magere voetbal van Heracles na een veelbelovend begin. Hoe kan je je zo laten aftroeven als een stel makke schapen en hoe kan het dat niemand in staat lijkt een kentering tijdens de wedstrijd teweeg te brengen?  

Reacties:


geplaatst op: 19-11-2017 22:15:25
Naam: Jales
Reactie:
Het laatste kwartier van de wedstrijd zakt Heracles door het ijs. Ingeleid door een meestal goede maar bij de 2-1 van ADO, apathisch ogende Bram Castro. Was het de najaarszon in zijn ogen? Daarna werd het helaas niets meer, na een alles of niets poging van de trainer.geplaatst op: 19-11-2017 20:59:28
Naam: Pieterman
Reactie:
Sinterklaas, wie ken hem niet, Sinterklaas, Sinterklaas en misschien Zwartepiet.
Het is weer strooigoeddag bij Heracles en zwak ADO mocht de kadootjes weer uitpakken, drie punten erbij!!
Wat een stelletje lafbekken heb ik weer zien voetballen.
Slap en zonder overtuiging stonden ze in het veld te dromen alsof ze niet konden geloven dat ze met 0-1 voorstonden.
Nee, alleen maar achteruit voetballen Een leek kon aanvoelen dat dit niet goed komt, behalve de trainer die machteloos toekijkt geloofd nog in wonderen.
Trainer, jouw actie is reactie op het spel wil je de tij keren maar je zit te dromen als de rest in het veld.
Zorg ervoor dat de spelers graag het veld in willen en niet in moeten, daar zit het verschil en maakt de juiste keuze. Als je met deze instelling alle uitwedstijden zo speelt kun je beter thuis blijven want dit was DRAMATISCH SLECHT. TRAINER!!
geplaatst op: 19-11-2017 19:48:06
Naam: Humphrey
Reactie:
Wat is dat toch met ons in uitwedstrijden! De eerste twee goals wat we tegen krijgen is gestuntel in optima forma en kan ook alleen maar in de eredivisie. Dat rollertje van de Marokkaan was toch wel te houden? Kan onze keeper nog duiken dan, de bal rolde er zo tergend langzaam in, die had hij nog zeker kunnen afstoppen in mijn optiek. Verder wordt er aanvallend niets laten zien. Onze 'topper' Kuwas was ook zeer matig en in dit soort wedstrijden (tegen een zwak ADO) moet juist hij het laten zien, hij was er vanmiddag niet.


geplaatst op: 19-11-2017 17:12:28
Naam: pollepel
Reactie:
de houdbaarheidsdatum van stegeman is op.. tijd voor vers bloed!!!

Reageren:

Nieuws bericht:
Enorme terugval na goed begin

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.