Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Dat hebben we dan ook weer gehad

Dat hebben we dan ook weer gehad

Heracles heeft geen potten kunnen breken op bezoek bij koploper PSV. Het werd 3-0 na een ruststand van 1-0. 

In de eerste helft kwam Heracles er nauwelijks aan te pas, de Eindhovenaren waren heer en meester. Kansen op meer waren er voor hen genoeg, maar het bleef bij één goal. 

In de tweede helft kroop Heracles uit zijn schulp en creëerde de ploeg zelfs mogelijkheden voor de gelijkmaker. Jaroslav Navratil kreeg de beste kans, maar zoals wel vaker was hij niet koelbloedig genoeg. Uiteindelijk liep PSV toch nog uit. In de slotfase veroorzaakte Robin Pröpper wat knullig een penalty en moest hij er met rood af. 

Opvallend was de opstelling die John Stegeman en zijn staf uit de hoed hadden getoverd. Lerin Duarte had teveel last van een blessure die hij van de week had opgelopen, voor hem speelde Van Hintum. De back moest er echter ook met een blessure af en werd vervangen door Van den Buijs, die daarmee zijn debuut maakte in het centrum van de verdediging. Jeff Harteveld schoof naar de linksbackpositie. Het meest opvallend was echter het ontbreken van een echte centrumspits. Noch Paul Gladon, noch Vincent Vermeij stond in de basis. Kuwas had een vrije rol en moest vanaf de zijkanten steun krijgen van Navratil en Peterson. 

 

Het was een wat fletse wedstrijd, al zag je in de tweede helft best wel aardig voetbal van zwart-witte kant. Heracles lijkt voetballend als team beter te worden, al geeft de opstelling misschien ook aan dat Stegeman nog steeds geen vaste basiself heeft. Hopelijk resulteert het af entoe betere voetbal van zwartwizijde de komende weken ook in punten. Die zijn namelijk wel nodig. Momenteel staan we samen met drie andere ploegen met ook negen punten, vlak boven de rode streep.

 

Een fotoverslag is te zien bij FOTOVERSLAGEN 

 

Reacties:


geplaatst op: 24-10-2017 13:34:42
Naam: Harry
Reactie:
Ongelofelijk. Jansen krijgt gewoon weer een eredivisie wedstrijd. Na vier blunders in een wedstrijd


geplaatst op: 23-10-2017 14:24:26
Naam: Rene
Reactie:
Tis jammer dat gele kaarten, ook niet worden terug gedraaid. Pelupessy en Hardeveld, allebei onterecht geel. Janssen moeten ze de fluit afpakken en nooit meer laten fluiten. Nog erger dan Blom, en dat kan al bijna niet.


geplaatst op: 23-10-2017 14:14:29
Naam: Humphrey
Reactie:
Die stoethaspel Jansen zat er toch naast. De rode kaart van Pröpper is door de tuchtcommissie geseponeerd, meer dan terecht! Je schiet er als Heracles geen bal mee op, alleen heb je een extra goal moeten incasseren. Zou die Jansen nu dan zijn straf krijgen door volgende week niet te mogen fluiten?


geplaatst op: 23-10-2017 12:42:03
Naam: Rene
Reactie:
Jacob.zjn bal behandeling is inderdaad niet best, hij moet ook niet opbouwen. Maar zoals ik het zie, raakt hij zijn tegenstander niet, maar loopt deze tegen hem aan. En het was sowieso geen penalty.


geplaatst op: 23-10-2017 10:55:46
Naam: jacob
Reactie:
Terechte RODE keaart!!

Ik vind dat er niets mis is met de beslissing van de scheids, let eens op de wijze waarop Propper de bal controleert, laconiek, arrogant en naief m.a.w. wat kan mij gebeuren, Oliedom.
Bij de eerste aanname met zijn hoofd had hij al naar Castro kunnen koppen, maar nee liever de bal met het hoofd licht toecheren en dan met de voet terugspelen, de gevolgen zijn duidelijk.
Dit was geen incident want in de eerste helft was zijn aanname ook bijna fataal ware Pereiro een op een met Castro net naast schoot.
Ik vind dat Propper te weinig handelingssnelheid heeft. Ballen springen te vaak van zijn voet bij aanname en dat is een detail wat een verdediger moet beheersen. Advies:
oefen vooral veel in kleine ruimtes en niet teveel in vrije zones anders word je nooit een grote jongen. Ja, lang ben je wel maar je voeten moeten spreken!!
geplaatst op: 23-10-2017 09:24:25
Naam: rene
Reactie:
Tandeloos, ja en dan vooral ons middenveld.Er zit geen voetballer tussen met een pass, die even de bal kan vasthouden. monteiro en Pelupessy, zijn verdedigend erg sterk, maar aanvallend is het zwakjes. En Janssen, naait ons flink, we hadden er verloren, maar twee onterechte gele kaarten en een onterechte rode kaart, hebben invloed op de rest van de competitie. En laat de tuchtcommissie haar werk doen met de elleboog van De Jong. Beugelsdijk, kreeg voor hetzelfde vier wedstrijden.


geplaatst op: 22-10-2017 23:14:28
Naam: Humphrey
Reactie:
Ach ja die Jansen is een waardeloze scheidsrechter en die man krijgen wij dan weer tegen een topclub. Naar laten we vooral ook zelf in de spiegel kijken. Aanvallend zijn we tandeloos, we blaffen wel maar bijten niet. Het is zo futloos het is allemaal zo slap! Terwijl we vooral in de 2e helft aardig partij boden en ze moeite hadden met ons spelsysteem. Het zal wel met de kwaliteit van onze aanvallers te maken hebben.


geplaatst op: 22-10-2017 22:24:22
Naam: Jales
Reactie:
Het beeldfragment dat Luuk Frustratie de Jong van PSV Dario van den Buijs neerslaat met zijn elle boog en dit, niet te geloven, niet gezien wordt door de arbitrage o.l.v. Ed Jansen en voor de ogen van de 4e official en de grensrechter, is genomineerd als nieuwe TV reclame van Pearl opticiens.

Twijfel is er nog over het fragment met de penalty die aan het einde van PSV Heracles door Ed Jansen gegeven wordt, waarbij de “overtreding” 2 meter buiten de 16 wordt gemaakt.
geplaatst op: 22-10-2017 16:44:56
Naam: Henk
Reactie:
Ik reageer eigenlijk nooit echt vaak, echter na het zien van de westrijd van vandaag moet ik wel reageren.
Vanaf het moment dat Heracles achter komt, is het verdere verloop van de wedstrijd er een waarvan je zegt( zeker in de 2e helft), het kan gewoon 1-1 worden.
Kan iemand mij vertellen waarom Stegeman 2 totaal falende vleugelspelers niet vervangt door Vermeij en door Duarte( even aangenomen dat ze op de bank zaten) en Kuwas naar rechtsbuiten, Vermeij in de spits en Duarte als extra aanvallende impuls op het middenveld. Nee, Gladon mag nog een paar minuten spelen. Ik heb al eens eerder mensen op dit podium het wisselbeleid horenb bekritiseren, ik kan niet anders zeggen dan dat ze het volledig bij het goede eind hadden.
Tot slot: met meer beleving, passie en een goed wisselbeleid hadden we er vandaag veel meer uit kunnen, nee moeten halen!


Reageren:

Nieuws bericht:
Dat hebben we dan ook weer gehad

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.