Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Update: Tegen FC Lisse of Hoek in de beker

Update: Tegen FC Lisse of Hoek in de beker

Lisse en Hoek moeten hun strafschoppenserie overnemen. Dat heeft de KNVB maandag 25 september in al haar wijsheid besloten. 

De serie zoals die vorige week was genomen, en waaruit Lisse als winnaar tevoorschijn kwam, gaat uit de boeken. De teams moeten op 4 oktober om 21.00 uur in Lisse opnieuw aantreden om vanaf elf meter de beslissing te brengen. De winnaar komt straks naar Almelo. 

Vorige bericht: 

Heracles treft in de volgende ronde van het bekertoernooi in eigen huis FC Lisse of Hoek. Omdat er onenigheid is ontstaan over de wijze waarop de penalty's werden genomen in het duel tussen deze twee clubs, is nog niet duidelijk wie er precies naar Almelo komt. 

De penalty's werden namelijk niet op een ouderwetse manier genomen, om en om, maar volgens de ABBA regel, een nieuwigheid die nog niet officieel is ingevoerd. De Lissenaren waren overigens beter vanaf elf meter (5-4). De zaak ligt nu bij een adviesgroep, uiteindelijk moet het bestuur betaald voetbal een oordeel vellen over de geldigheid van de uitslag. 

Het duel tegen een van beide amateurclubs vindt plaats op 24, 25 of 26 oktober, midweeks dus weer. 

Afgelpen dinsdag bereikte Heracles de volgende ronde door een zakelijke overwinning op en bij Rijnsburgse Boys. Het werd 0-2 door doelpunten van Joey Pelupessy en Vincent Vermeij. 

 

Reacties:


geplaatst op: 11-10-2017 21:33:36
Naam: Nicky
Reactie:
Ik had het Lisse gegund, fout van de scheids .... al vind ik de ABBA regel gewoon goed.

"Reguillo Vandepitte, de man die de vorige keer de derde miste, schoot de beslissende strafschop binnen voor Hoek. ,,Fantastisch dat dit gelukt is. Ik had één taak: scoren. Dat heb ik gedaan. Op naar Heracles!''

Ik ga op hem letten! Tot de 25e


geplaatst op: 27-09-2017 21:53:23
Naam: Nicky
Reactie:
"Hup Lisse!"

Wel jammer van/voor die innovatieve ABBA scheids maar "the winner takes it all"

Reageren:

Nieuws bericht:
Update: Tegen FC Lisse of Hoek in de beker

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.