Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Armenteros onzeker voor Ajax

Armenteros onzeker voor Ajax

Samuel Armenteros heeft last van de lies en pas zaterdag wordt beslist of hij kan meespelen tegen Ajax. Mocht onze spits niet kunnen spelen, dan is Paul Gladon zijn vervanger. Dit maakte trainer John Stegeman vrijdagmiddag bekend op zijn persconferentie. 

Stegeman toonde zich niet helemaal tevreden over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 'Het was te wisselvallig, maar dat kwam ook mede door de vele nieuwe spelers die ingepast moeten worden. Ze moeten elkaar leren kennen, er zijn nog geen vaste patronen zichtbaar.' Dat neemt niet weg dat de coach de de puzzel heeft gelegd en de beginopstelling klaar heeft. 'Deze zal weinig verschillen van de laatste oefenwedstrijd.' 

Over tegenstander Ajax was hij kort. 'Ze spelen in een vast systeem en borduren voort op het spel van Peter Bosz. De meeste spelers waren er vorig jaar ook al bij, dus ze staan er nu beter voor dan een jaar geleden aan het begin van het seizoen. Ze zullen meer balbezit hebben dan wij, maar als wij de bal hebben, moeten we er wat meedoen.'

'We beginnen fit aan de aftrap en zullen proberen er een goede wedstrijd van te maken, dan zien we wel wat het resultaat wordt,' besloot hij. 

 

Reacties:


geplaatst op: 11-08-2017 20:30:15
Naam: Roepieroepievogel
Reactie:
Geloof me klaphamer, ik ben de eerste die zijn ongelijk toegeeft mocht ik het mis hebben en wil niets liever dan dat de heren morgen de pannen vh dak spelen, maar mocht dit niet zo zijn dan zit je er wel mee, want je kunt die jongens niet allemaal naar de beloften sturen en dan nog vervangers halen, dan heb je te veel spelers. Ik pleit daarom gewoon voor het tijdig halen van gegarandeerde kwaliteit binnen proporties, en geen jongens die je telkens haalt van jupilerleaque clubs en steeds naar een bepaald niveau toe moeten groeien.


geplaatst op: 11-08-2017 20:14:06
Naam: klaphamer
Reactie:
@roepieroepvogel lekker het gros nalullen kun je blijkbaar heel goed geef deze spelers eens kansen ipv meteen afzeiken/de grond intrappen


geplaatst op: 11-08-2017 20:10:20
Naam: Roepieroepievogel
Reactie:
Ik vraag me af of Armenteros echt geblesseerd is, of speelt hij niet om binnenkort verkocht te worden? Dat zou dan de rampzaligheid wel helemaal compleet maken. We beschikken op dit moment toch wel over een verschrikkelijk afgeroomde selectie, waarin ( behalve in de voorhoede en in doel) totaal geen extra kwaliteit loopt. De verdediging is van jupiler leaque niveau en op het middenveld loopt totaal geen scorend vermogen. Als er voor het verstrijken vd deadline om spelers te kunnen halen niet flink geinvesteerd wordt vrees ik dat we het dit seizoen niet gaan redden zonder nacompetitie....of nog erger ...directe degradatie.....we hebben dringend een geroutineerde laatste man en scorend vermogen op het middenveld nodig.....,maar voor nu zal ik maar ff stil zijn.....eerst morgen maar afwachten.....dus ga ik nu maar een beetje azijnzeiken


geplaatst op: 11-08-2017 16:51:22
Naam: azijnpissers
Reactie:
eduard fijn thuisblijven wat verwacht jij dan dat wij miljoenen aan spelers spenderen of spelers huren?

Oh oh oh De voorbereiding loopt niet en iedereen roept dat we moeten gaan huren van topclubs. Huurlingen voetballen voor zichzelf zonder enkele binding met de club.
We hebben deze zomer de beste spelers van Eindhoven en Cambuur opgehaald, een toptalent van FC Utrecht met een krasje weten te strikken, en een ervaren kracht van Willem II aangetrokken. Deze jongens tekenen een langdurig contract, verbinden zich aan de club, en hopen met de club een stap te maken. Bovenstaande aankopen typeren het beleid van de afgelopen jaren, en dat beleid heeft ons gebracht waar we nu staan.
We zijn een stabiele middenmoter. Soms een uitschieter naar boven, soms naar onder, maar praktisch nooit echt in de problemen. Dost, Weghorst, Bel Hassani, Duarte (de eerste keer), Tannane, Rienstra, Vejinovic, Overtoom, noem ze maar op. Allemaal voetballers die zich nog nooit op het hoogste niveau hadden laten zien, en bij onze club grote stappen hebben kunnen maken. Dit beleid en deze identiteit ga je toch niet te grabbel gooien door een paar zogenaamde toptalenten van City te huren.
Ik hoop dat het bestuur van onze club koers houdt, en zich niet laat benvloeden door de huidige tendens in het Nederlandse voetbal. Straks lopen er meer Man City talenten in de Eredivisie rond dan Nederlandse jongens met potentie. Dit moet je toch niet willen! Ik degradeer nog liever uit de Eredivisie, dan dat we beleid al NAC, of nog erger als ADO of Roda gaan voeren. De reden dat ik Heraclied ben is dat ik me bij Heracles thuis voel, me kan identificeren met het team en het beleid van de club. Ik voel me liever thuis in de biercompetitie, dan vervreemd in de Eredivisie.
Blijf geloof houden in de koers van ons bestuur. De afgelopen jaren hebben ze ons ook niet laten zakken. Zwart-witte groet.geplaatst op: 11-08-2017 16:05:34
Naam: eduard
Reactie:
Ja hoor , we gaan beginnen , en direct al geblesseerden. Totaal geen vertrouwen in een goede afloop dit seizoen , je zult niet vaak de mazzel hebben als afgelopen seizoen . En ook nog wat zwakker geworden voor mijn gevoel. Ben heel benieuwd hoe de verkoop is van de tickets en seizoenkaarten? Hoeveel punten hebben wij in December , wordt er dan alsnog wat gehuurd en of gekocht?

Reageren:

Nieuws bericht:
Armenteros onzeker voor Ajax

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.