Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Mooie testcase

Mooie testcase

Voor Heracles begint de competitie zaterdag om 20.45u en we kunnen er gelijk tegen aan, Ajax is de tegenstander. Nog nooit wonnen we in de competitie thuis van Ajax. Ja in een heel ver verleden in 1964 (Issy Greving) en 1965 (Hennie van Nee) wonnen we zelfs twee keer achter elkaar met 1-0, wie weet dat nog?
Af en toe een puntje is het hoogst haalbare en ook zaterdag mogen we blij zijn met een punt.

Samuel Armenteros zal spelen en als hij nog een transfer wil afdwingen zou het mooi zijn als hij scoort. De Grieken schijnen hem nog steeds te willen, maar voor minder dan de gevraagde € 2 miljoen. Nu is dat bedrag sowieso al een schijntje voor een spits die gerekend naar het aantal gespeelde wedstrijden in feite topscorer van de Eredivisie is, maar hij zal toch niet voor nog minder weggaan? Hopelijk houdt het bestuur de poot stijf, we hebben al genoeg geld ontvangen deze periode.
“Ja, maar dan lopen we geld mis”, zeggen vele supporters. Alles hoeft toch niet te wijken voor het geld, mogen we op het veld dit seizoen ook nog een aantrekkelijke speler zien? Eentje waarvoor we naar het stadion komen!!

De grootste zorgen dit seizoen liggen in de verdediging, gelukkig is ons het vertrek van Bram Castro bespaard gebleven. Voor de rest is het zorgelijk: Tim Breukers en/of Wout Droste, veel maakt het niet uit. Beiden speelden een zwak seizoen. In het centrum Robin Pröpper, Dario van den Buis (uitblinker in Jupiler League, moet zich nog in Eredivisie bewijzen, nu geblesseerd), Jeff Hardeveld (talentvol, echter nauwelijks gespeeld), Dries Wuytens (speelde 15 wedstrijden voor Willem II) en als linksachter hebben we routinier Bart van Hintum.
Het houdt allemaal niet over, zeker niet als er nog eentje geblesseerd raakt. In deze linie had echt meer en misschien beter ingekocht moeten worden.

Dus houden we ons hart vast. Nu zeggen uitslagen in de voorbereiding meestal niet zo veel. Laten we hopen dat het nu ook zo is. Best was het allemaal niet. Een punt zou al een stunt zijn en aan een overwinning denken we maar niet, maar ja met Heracles weet je nooit!!

Scheidrechter is Kevin Blom. Het stadion is bijna uitverkocht.

 

Reacties:


geplaatst op: 12-08-2017 15:35:19
Naam: wim
Reactie:
Het gaat niet zozeer om dit artikel maar zoals door meerderen is aangehaald is de tendens bij de schrijvers van HvH bijna altijd negatief. Je mag van een supp.ver. wel verwachten dat zij de club op een positieve manier steunen. Helaas is dit niet het geval. Jammer. Natuurlijk mag je kritisch zijn maar kritisch kan ook positief zijn. Begin daar maar eerst eens mee. En tegen Ajax is alle mogelijk ook winst.


geplaatst op: 12-08-2017 15:22:50
Naam: Humphrey
Reactie:
De bal heeft nog niet gerold en de paniek bij sommigen hier is al gaande. We hebben een JL verdediging en er is slecht ingekocht! Alsof onze naaste concurrente (en dan bedoel ik niet Vitesse, Utrecht en Az) zo geweldig meteriaal bin elkaar gebracht hebben! Met Wuytens, Van Hintum en Breukers hebben we verdedigers die al jaren op eredivisie nivo hebben gespeeld in ons midden! In Propper en Hardeveld hebben velen al een oordeel, zeg maar rustig veroordeeld! Kom op gun de spelers eens de tijd om er verdedigend te staan, is toch niet zo gek als er 3 van de 4 nieuw zijn! Afbranden op basis van oefenpotjes is op basis van emotie en niet rationeel. En natuurlijk is de kans niet groot dat we vanavond punten pakken en daar is Ajax toe verplicht om van ons te winnen. Voor uw beeld: 100 miljoen tegenover amper 11 miljoen, zeg het maar, over een eerlijke competitie gesproken!

Kortom paniek om niets! Over het artikel hier gesproken, laat ze lekker schrijven wat ze vinden, respecteer de menig van de schrijver en laat je niet uit de tent lokken! De tijd zal het leren. We zijn Heracles, club met eigen identiteit, nuchter en zonder poeha. Gezond en een selectie waar een idee achter zit. De vertrekkende spelers zijn met eigen aangetrokken spelers opgevuld en ik zie geen vreemdelingen legioen die na een jaar weer vertrokken zijn en waar je als Heracles geen rooie cent aan verdient hebt! Een beetje meer waardering en trots zijn op wat er nu staat is toch niet teveel gevraagd!

Ik heb het hier al vaker geschreven, vanavond na de eventuele nederlaag stroomt het hier, en bij Hafc, vol met reacties. Dan zijn we zelfs voor sommigen al gedegradeerd!


geplaatst op: 12-08-2017 13:50:23
Naam: Draaijer
Reactie:
In het artikel wordt vastgesteld dat de achterhoede toch wel een zorgenkindje is. Dit wordt gestaafd met feiten: veel vertrokken, veel voor gehaald waarvan de kwaliteiten nog moeten blijken, en oefenwedstrijden waar je niet echt vrolijk van werd.
Dat heeft met negatieve berichtgeving niks te maken, is gewoon een vaststelling waar je niet omheen kunt. Als je met mensen op straat praat, merk je ook dat er enige onzekerheid leeft over dit Heracles. Ook ik maak me enigszins zorgen of de selectie dit seizoen sterk genoeg is om zich weer in de middenmoot te spelen. Laten we hopen dat het lukt.


geplaatst op: 12-08-2017 11:27:52
Naam: Jales
Reactie:
@ Wim.
Jij bent niet de enige supporter wie deze herhaalde bedekte zwartgalligheid over Heracles namens HvH opvalt. Het lijken open sollicitaties voor de functie van onheilsprofeet, dit scheutige sprenkelen met azijn door de scribent. Als het dan werkelijk een keer niet goed afloopt, dan hebben deze azijnzeikerds ons al gewaarschuwd. Onder de maat toch, of nie dan?
Voor vanavond: goede tegenstander aan wie Heracles zich in eigen stadion moet optrekken.geplaatst op: 11-08-2017 13:13:31
Naam: wim
Reactie:
Zo het begin is er. Het artikel loopt over van positiviteit. Kom op breng en schrijf eens positief over de club.


geplaatst op: 11-08-2017 12:09:49
Naam: Gait.
Reactie:
Het stadion bijna uitverkocht!Ik weet niet of ik daar nu zo blij van wordt.
het betekend dus wel erg veel Ajax supporters aangezien het hier nog volop vakantie is.Maar ja vrije verkoop toch.

Reageren:

Nieuws bericht:
Mooie testcase

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.