Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Armenteros scoort bij debuut voor Zweden

Armenteros scoort bij debuut voor Zweden

 

Update: 13 juni 2017

Samuel Armenteros heeft zijn debuut gemaakt voor het nationale team van Zweden en scoorde. Bij een 1-0 achterstand in Oslo tegen Noorwegen kwam hij na bijna 70 minuten spelen in het veld voor John Guidetti. Uit een hoekschop kon hij vrij inkoppen en zorgde daarmee dat de 1-1 op het scorebord kwam. In zijn ca. 25 minuten durende invalbeurt kwam hij weinig in het spel voor, mede omdat de Noren constant met negen man achter de bal speelden en de ruimtes klein werden. Dat ene kansje was ook direct raak! Hij werd daarom na de wedstrijd voor de camera gehaald om zijn verhaal te doen, met natuurlijk Heracles Almelo prominent in beeld, een betere PR voor onze club kunnen we niet krijgen.

10 juni 2017

Een lang gekoesterde wens van Samuel Armenteros komt uit, hij kan dinsdag zijn debuut gaan maken voor het Zweedse nationale A-elftal. De Heracles spits is opgeroepen voor de oefeninterland tegen Noorwegen in Oslo. Hij zat al bij de voorselectie, in de aanloop van de wedstrijd tegen Frankrijk (2-1 winst), maar viel bij de definitieve selectie af. De bondscoach van Zweden had hem aangegeven dat zijn kans wel zou komen en dat is nu realiteit.

"Ik wist al langere tijd dat het speelde, dus het was eigenlijk meer een kwestie van wanneer ik de kans zou krijgen. Ik ben heel blij dat ze het hebben besloten en ik de kans krijg om me in deze oefenwedstrijd te laten zien", aldus de aanvaller tegen Hans van Wieren van RTV Oost.

De uitverkiezing is voor hem een mooie bekroning van een geweldig seizoen, waarin hij met 19 goals het hoogtepunt (tot nu toe) van zijn grillige loopbaan heeft beleefd. Mogelijk kan Heracles ook profiteren van zijn debuut als international. Proficiat Samuel en veel succes!

 

Reacties:

Er is nog geen Reactie geplaatst

Reageren:

Nieuws bericht:
Armenteros scoort bij debuut voor Zweden

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.