Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Transfers, geruchten, mutaties en dergelijke

Update: 22 juni 2017

Doelman Harm Zeinstra speelt de komende twee seizoenen voor Heracles. De 27-jaringe doelman komt transfervrij over van Cambuur Leeuwarden en neemt de plaats in van de aan FC Dordrecht verhuurde Renze Fij. Bij Cambuur was hij jaren tweede keeper, maar het afgelopen seizoen stond hij veelvuldig onder de lat. In 28 wedstrijden had hij 27 keer het nakijken en kon hij in 12 wedstrijden de nul houden.

Joey Pelupessy: Het ziet er naar uit dat ook Joey Pelupessy onze club gaat verlaten. Het vertrek van Klich is aanstaande en Fc Twente zou hem graag terug willen halen, zo weet RTV Oost vandaag te melden. Ook FC Utrecht zou, bij een vertrek van Amrabat naar Feyenoord, in beeld kunnen komen. Wederom een basisspeler met een aflopend contract in 2018, waarvan wij eigenlijk niet weten of Heracles pogingen heeft ondernomen om hem langer aan de club te binden. Als Joey zelf niet wil verlengen dan is dit, zakelijk gezien, de beste oplossing. De club heeft met lede ogen kunnen aanschouwen dat Thomas Bruns en Mike te Wierik hier gratis de poort uit zijn gelopen. Dat mag met Joey natuurlijk niet gebeuren. Als hij en Armenterios ook nog gaat vertrekken, dan hebben we 6 basisspelers die de club hebben verlaten, dit aantal hebben we in onze 12 jarige eredivisie verblijf nog nooit meegemaakt!

Update: 19 juni 2017

Vandaag is bekend geworden dat Tarik Kada en Daryl van Mieghem mogen uitkijken naar een andere werkgever. Bij Heracles is geen plek meer voor de buitenspelers. Heracles heeft met Armenteros, Darri, Kuwas, Navratil, Vermeij en Peterson voldoende opties in de voorhoede en heeft deze spelers niet meer meer nodig. Daryl van Mieghem speelde het afgelopen half jaar al op huurbasis voor De Graafschap. Omdat hij nog een eenjarig contract heeft bij Heracles, wil de club hem alleen verkopen. Kada, die in 2015 overkwam van Heerenveen, heeft nog een verbintenis tot en met 2019 bij Heracles. De verwachting is dat ze hem voor één jaar gaan verhuren.

Armenteros: de geruchten worden steeds sterker dat hij naar Vitesse zal vertrekken, mede omdat vanuit Engeland (partner club Chelsea) geen centrumspits verwacht mag worden.

 

 

Reacties:


geplaatst op: 24-06-2017 08:32:32
Naam: Humphrey
Reactie:
Beste Rene, ben je van het padje geraakt met ' maar 4 miljoen' voor Hoogma! Als dat zo is zou het een geweldig bedrag zijn voor Heracles begrippen! Voor dat bedrag vind ik het logisch dat hij niet te houden is. Echter de media (Bild) in Duitsland hebben het over 2 miljoen en dat vind ik heel mager. Voor de club niet te hopen dat het klopt. Ik begreep dat Tete bij Ajax weg mag voor 2 miljoen, een Nederlandse A international!

Nu onze buren de vervanger van Klich hebben gevonden zou je haast denken dat Pelupessy ook niet meer in beeld is daar. Wat ik mij wel afvraag is of er pogingen zijn (of worden)!ondernomen om hem langer aan de club te binden! Als dat gebeurd is en wil hij niet bijtekenen dan moet je hem wel verkopen. Of in geval van niet bijtekenen, een plaats op de bank geven volgend seizoen en nieuwe man de kans geven. Idem Armenteros😉😉


geplaatst op: 16-06-2017 22:36:32
Naam: Rene
Reactie:
Als er maar 4 miljoen gebeurt is voor Hoogma, dan stonden er afspraken in het contract.hij stond niet alleen bij Hoffenheim op radar,maar bij meerdere clubs.Dus had er onderhandeld kunnen worden en was een hogere verkoopprijs zeker mogelijk geweest.


geplaatst op: 12-06-2017 10:02:40
Naam: Humphrey
Reactie:
Rene droom lekker verder met minimaal 7 á 8 miljoen voor een jonkie! Dat gaan ze niet betalen en kunnen we ook niet krijgen verwacht ik. Hij moet gewoon nog één seizoen bij ons blijven en meer ervaring op doen. Hij moet zoveel mogelijk wedstrijden spelen, daar wordt hij alleen maar beter van ipv daar weken gewoon op de bank zitten of met 2e team meedoen.


geplaatst op: 11-06-2017 19:13:55
Naam: Rene
Reactie:
Hans, niet te vergelijken. Elia had allerlei bepalingen in zijn contract staat, een beetje schimmig verhaal. Hoogma ligt tot 2020 vast. Minimaal voor de hoofdprijs gaan 7 of 8 miljoen. We kunnen eisen, we hoeven niet.


geplaatst op: 11-06-2017 11:15:38
Naam: Hans
Reactie:
Als je nu leest dat Elia voor 1,2 miljoen naar Turkije gaat is het allemaal nog niet zo gek wat ons clubje doet.
Hier hebben we het over een (ex)international,weliswaar 30 maar toch.


geplaatst op: 10-06-2017 15:21:24
Naam: Humphrey
Reactie:
Dries Wuytens moeten we daar gelukkig mee zijn? Geen contract meer bij Willem II en nu wel bij ons! Hij moet het met Propper uitmaken wie rechter centrumverdediger mag worden. Hij schijnt ook als verdedigende middenvelder te kunnen spelen, dat is niet verkeerd als ze hem ook ergens anders kunnen opstellen.

Dan Hoogma jr. ik lees €3 miljoen plus 0,5 miljoen bij behalen CL van Hoffenheim. Uitgaande van 3 miljoen die je hebt, is dat wat aan de magere kant voor ons grootste talent. Laat hem nog een jaartje bij ons spelen, krijgt hij weer meer ervaring ipv bij de Duitsers op de bank te zitten of in de Oberliga voor Hoffenheim 2 tegen Kleinscheisfeld oder so wass!

Reageren:

Nieuws bericht:
Transfers, geruchten, mutaties en dergelijke

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.