Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Transfers, geruchten, mutaties en dergelijke

Transfers, geruchten, mutaties en dergelijke

Update 29 juli 2017

Tarik Kada speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Eindhoven. De 21-jarige aanvaller kwam in januari 2016 van SC Heerenveen naar Heracles, hij heeft een doorlopend contract tot medio 2019. "Tarik kan in Eindhoven speelminuten maken en ervaring opdoen", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "In deze fase van zijn loopbaan is dat belangrijk voor hem."

Heracles begint zo langzamerhand een verhuurbedrijf te worden, naast Tarik Kade zijn voor volgend seizoen ook Daryl van Mieghem (De Graafschap) en Renze Fij (FC Dordrecht) elders tijdelijk ondergebracht.

Joey Pelupessy staat, volgens De Telegraaf vandaag, nadrukkelijk in de belangstelling van FC Utrecht. Door een mogelijk vertrek van Wout Brama naar de Australische A-League, staat onze middenvelder hoog op het scoutingslijstje van de Utrechters. Doordat Joey uit de gezamenlijke jeugdopleiding komt, is hij een bekende van de ex. Fc Twente opleiders Erik ten Hag en Evert Bleuming (hoofd scouting). Een verkoop lijkt voor de hand liggend, mede omdat hij na dit seizoen gratis de poort uit kan lopen en Heracles, door het aantrekken van Jamiro Monteiro, al zijn vervanger in huis heeft. Verder is het opvallend dat hij deze week afwezig was wegens ‘ziekte’ zo werd beweerd. Je zou haast denken dat belangstelling deze week is aangewakkerd en Joey uit voorzorg aan de kant werd gehouden in de oefenwedstrijden tegen de Spanjaarden en De Graafschap gisteren. Jammer dat er wederom een speler vertrekt van onze succesvolle selectie die Europees voetbal heeft gehaald.

Wat betreft een eventueel vertrek van Samual Armenteros, ook daarvoor is de vervanger binnen en heeft de club er al op geanticipeerd. Betaald voetbal anno 2017 is kopen en verkopen, contract of geen contract, een stabiel team opbouwen is er niet meer bij vooral als je succesvol bent.

Update 18 Juli 2017

Daryl van Mieghem heeft vandaag het trainingskamp van Billerbeck verlaten. De 27-jarige vleugelaanvaller maakt opnieuw de overstap naar De Graafschap, hij wordt voor één seizoen verhuurd. Ook het afgelopen seizoen werd Daryl na de winterstop door de Achterhoekers gehuurd. Omdat zijn contract in 2018 afloopt, betekend dit dat voor de 2e keer afscheid van deze speler wordt genomen. In 2013 maakte hij de overstap van Heracles naar Telstar, waar hij na één seizoen weer via Excelsior bij een eredivisieclub belande. In 2016 nam Heracles hem transfervrij van de Rotterdammers over en wederom wordt nu de samenwerking beëindigd. In zijn laatste twee seizoenen bij Heracles was hij goed voor 9 invalbeurten en ruim 390 speelminuten, hij scoorde twee doelpunten

 

Reacties:


geplaatst op: 29-07-2017 16:42:14
Naam: Humphrey
Reactie:
Het zal toch niet gebeuren dat nummer 5 van de vaste basis weg gaat! Als je kijkt wat er nog over is van de 11 die Europees voetbal hebben gehaald dan zakt je de moed in de schoenen. Bijna het hele elftal is verkocht/gratis vertrokken en je kunt weer opnieuw beginnen. Elke keer weer met moeite een stapje vooruit als club om vervolgens het jaar daarna er weer twee terug te doen! We komen zo geen steek verder, we hebben een mooi stadion waarvan mogelijk al weer een gedeelte is afgelost, maar sportief is het wederom weer afwachten! Het geld moet op het veld lopen en niet in de aflossing van ons stadion! Een stadion is een niet courant vastgoed object toch! Een object die niet enorm in waarde zal toenemen.


geplaatst op: 27-06-2017 13:16:38
Naam: FAF
Reactie:
René, welke clubs waren er nog meer geïnteresseerd dan in Hoogma? Volgens mij was alleen Hoffenheim concreet namelijk.
Ik weet het bedrag niet, maar dat zou gevoelsmatig tussen de 2 en 4 miljoen liggen. 2 is wellicht wat mager, 4 is gewoon de hoofdprijs m.i.


geplaatst op: 24-06-2017 08:32:32
Naam: Humphrey
Reactie:
Beste Rene, ben je van het padje geraakt met ' maar 4 miljoen' voor Hoogma! Als dat zo is zou het een geweldig bedrag zijn voor Heracles begrippen! Voor dat bedrag vind ik het logisch dat hij niet te houden is. Echter de media (Bild) in Duitsland hebben het over 2 miljoen en dat vind ik heel mager. Voor de club niet te hopen dat het klopt. Ik begreep dat Tete bij Ajax weg mag voor 2 miljoen, een Nederlandse A international!

Nu onze buren de vervanger van Klich hebben gevonden zou je haast denken dat Pelupessy ook niet meer in beeld is daar. Wat ik mij wel afvraag is of er pogingen zijn (of worden)!ondernomen om hem langer aan de club te binden! Als dat gebeurd is en wil hij niet bijtekenen dan moet je hem wel verkopen. Of in geval van niet bijtekenen, een plaats op de bank geven volgend seizoen en nieuwe man de kans geven. Idem Armenteros😉😉


geplaatst op: 16-06-2017 22:36:32
Naam: Rene
Reactie:
Als er maar 4 miljoen gebeurt is voor Hoogma, dan stonden er afspraken in het contract.hij stond niet alleen bij Hoffenheim op radar,maar bij meerdere clubs.Dus had er onderhandeld kunnen worden en was een hogere verkoopprijs zeker mogelijk geweest.


geplaatst op: 12-06-2017 10:02:40
Naam: Humphrey
Reactie:
Rene droom lekker verder met minimaal 7 á 8 miljoen voor een jonkie! Dat gaan ze niet betalen en kunnen we ook niet krijgen verwacht ik. Hij moet gewoon nog één seizoen bij ons blijven en meer ervaring op doen. Hij moet zoveel mogelijk wedstrijden spelen, daar wordt hij alleen maar beter van ipv daar weken gewoon op de bank zitten of met 2e team meedoen.


geplaatst op: 11-06-2017 19:13:55
Naam: Rene
Reactie:
Hans, niet te vergelijken. Elia had allerlei bepalingen in zijn contract staat, een beetje schimmig verhaal. Hoogma ligt tot 2020 vast. Minimaal voor de hoofdprijs gaan 7 of 8 miljoen. We kunnen eisen, we hoeven niet.


geplaatst op: 11-06-2017 11:15:38
Naam: Hans
Reactie:
Als je nu leest dat Elia voor 1,2 miljoen naar Turkije gaat is het allemaal nog niet zo gek wat ons clubje doet.
Hier hebben we het over een (ex)international,weliswaar 30 maar toch.


geplaatst op: 10-06-2017 15:21:24
Naam: Humphrey
Reactie:
Dries Wuytens moeten we daar gelukkig mee zijn? Geen contract meer bij Willem II en nu wel bij ons! Hij moet het met Propper uitmaken wie rechter centrumverdediger mag worden. Hij schijnt ook als verdedigende middenvelder te kunnen spelen, dat is niet verkeerd als ze hem ook ergens anders kunnen opstellen.

Dan Hoogma jr. ik lees €3 miljoen plus 0,5 miljoen bij behalen CL van Hoffenheim. Uitgaande van 3 miljoen die je hebt, is dat wat aan de magere kant voor ons grootste talent. Laat hem nog een jaartje bij ons spelen, krijgt hij weer meer ervaring ipv bij de Duitsers op de bank te zitten of in de Oberliga voor Hoffenheim 2 tegen Kleinscheisfeld oder so wass!

Reageren:

Nieuws bericht:
Transfers, geruchten, mutaties en dergelijke

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.