Volg ons! Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op YouTube

Heracles legt Bart van Hintum en Dario van der Buijs vast

Heracles legt Bart van Hintum en Dario van der Buijs vast

Heracles Almelo heeft twee verdedigers voor het komende seizoen aangetrokken. De club heeft zich met Bart van Hintum (30) en Dario van den Buijs (21) defensief versterkt aldus de officiële Heracles website.

Van Hintum brak in het betaald voetbal door bij TOP Oss. Na een jaar FC Dordrecht verkaste hij naar PEC Zwolle waar hij tussen 2011 en 2016 speelde. Afgelopen jaar kwam de linkervleugelverdediger uit voor Gaziantepspor in de hoogste Turkse afdeling. Hij heeft van augustus 2016 tot begin 2017 daar in 15 wedstrijden zijn speelminuten gemaakt en kwam daarna niet meer voor het eerste team in aanmerking. Hij komt transfervrij naar Almelo en tekende voor twee seizoenen.

(Bart van Hintum)

Dario van den Buijs komt over van FC Eindhoven, waar zijn contract nog een jaar doorliep. De Belgische centrumverdediger doorliep de jeugdopleiding van Club Brugge voordat hij in 2015 naar Eindhoven verkaste. De afgelopen twee seizoenen speelde hij daar 67 competitieduels (tien treffers). Van den Buijs tekent bij Heracles Almelo voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar vastgelegd.

“We spelen met deze twee spelers in op de toekomst”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Zowel Bart als Dario zijn uitstekende spelers voor ons en bovendien is ons uit de gesprekken gebleken dat ze ook over een goed karakter beschikken. Bart heeft reeds veel ervaring op het allerhoogste niveau. Dario is in de Jupiler League een zeer talentvolle speler gebleken. Voor de verdediging zijn deze spelers aanwinsten voor onze club.”

Reacties:


geplaatst op: 10-05-2017 12:48:29
Naam: klaas
Reactie:
Klaas moet natuurlijk Herman zijn


geplaatst op: 10-05-2017 12:47:33
Naam: klaas
Reactie:
Klaas.
Je weet nog steeds niet waar de klepel hangt. Jan Smit is nog niet weg. En deze twee nieuwkomers komen op het conto van de Vz. Smit vertrekt pas in JUNI.


geplaatst op: 09-05-2017 16:06:03
Naam: Humphrey
Reactie:
Mooie aankopen. Het ia voor ons te hopen dat Hoogma jr. nog een jaartje blijft! Maar als echt het grote geld komt zijn we kansloos! Justin heeft zich uitstekend ontwikkeld en zondag zou voor hem wel eens een 'examen' kunnen zijn voor zijn mogelijk toekomstige club. Kijken of hij Jorgensen van scoren kan afhouden


geplaatst op: 09-05-2017 15:42:27
Naam: herman
Reactie:
Mooi nieuws, goed bezig, Jan Smit heeft de deur nog niet achter zich dicht getrokken of we slaan al toe! Verdediging zit nu wel snor, zeker als Hoogma ook nog blijft, wat ik mag hopen, lijkt me voor hem ook het beste.

Reageren:

Nieuws bericht:
Heracles legt Bart van Hintum en Dario van der Buijs vast

Naam:

Emailadres:

Reactie:

Code: Anti Spam. typ hier in: hvh

* alle velden zijn verplicht. m.u.v. het emailadres.